Samen met onze klanten deelden wij een aantal frustraties: de “standaard” oplossingen die vaak een onvoldoende antwoord geven op de specifieke vraag en nood van de klant, het ontbreken van tijd om de nadruk te leggen op kwaliteit, op meerwaarde, op optimalisatie alsook de wens om een partnership op te bouwen door proactiviteit; kortom samen met de klant verder te kijken dan een quick-fix.

Zij bouwen samen aan Terzetto en aan een team consultants die samen met hun dezelfde waarden nastreven en dezelfde passie voor HR aan de dag leggen.

Het resultaat werd Terzetto: een uniek samenwerkingsverband waar de nadruk ligt op kwaliteit, meerwaarde en meedenken met de klant. Elk met hun eigen karakter en eigen specialiteiten met als resultaat: 1+1+1 is niet zomaar 3, het biedt u een added value waarin een team ervaren professionals samen met u streven naar een HR-dienst die optimaal functioneert, een HR-dienst die streeft naar de T.O.P.P.

Onze passie voor HR en payroll en onze focus op meerwaarde zorgt ervoor dat wij net dat extra kunnen bieden. We hebben een visie, een methodiek en we gaan ervoor!

Terzetto is een jonge onderneming, met een jong maar sterk, ervaren en gemotiveerd team. Graag willen wij samen met onze klanten en medewerkers groeien.