Terzetto biedt u, als specialist in Hard HR, de ondersteuning die u nodig heeft. 

Terzetto ondersteunt kleine en grote ondernemingen op alle Hard HR gebieden. Deze ondersteuning kan tijdelijk of structureel zijn en vertrekt steeds vanuit de noden van de klant, in combinatie met wetgeving & nieuwigheden en met oog voor optimalisatie en efficiëntie.

Terzetto streeft, samen met u, naar de T.O.P.P. !

Tailor made

Elke oplossing en elke ondersteuning is op maat gemaakt ! 

Terzetto legt de focus en specialisatie op HARD HR. De ervaren specialisten van Terzetto zullen steeds, vanuit deze focus, samen met u een traject uitstippelen gericht op uw specifieke vraag.

Our added value

Wij werken onafhankelijk van HR diensten / groepen / sociale secretariaten. Wij kunnen u niet enkel ondersteunen in verschillende HR pakketten en samenwerken met verschillende HR partners, maar kunnen u ook steeds van onafhankelijk advies voorzien.

Een extra plus in de samenwerking met Terzetto is de individuele kennis en gemiddelde ervaring van 15 jaar in combinatie met het team dat steeds “achter” de individuele consultant staat: een team van ervaren specialisten die ten allen tijde kunnen bijspringen moest dit nodig zijn, een absolute meerwaarde voor stabiliteit en kennisdeling. Een kritische blik, proactiviteit, no-nonsense mentaliteit en een combinatie van onze sterkten en vaardigheden, dat is de kracht van Terzetto.

Peace of mind

Terzetto biedt u gemoedsrust door u te laten focussen op uw core business, door u continuïteit te garanderen en de nodige skills aan te bieden om ook op vlak van HR een echte koploper te zijn.

Uw focus blijft op uw specialisatie maar u hoeft zicht geen zorgen te maken over uw toegang tot ervaren specialisten in HR of de professionaliteit van uw ondersteunende diensten in HR.

Partner

Terzetto is uw partner in alle Hard HR ondersteuningsvragen: ad hoc, projectmatig of structureel ! Onze praktijkervaring zorgt voor een zeer goed begrip van zowel uw verwachtingen als uw noden en onze voortdurende bijscholing stelt ons in staat proactief te werken.

Terzetto kan zowel grote als kleine bedrijven ondersteunen bij de verwerking van de payroll en de personeelsadministratie. Deze ondersteuning kan tijdelijk of structureel, voltijds of slechts enkele dagen per maand zijn. 

Het is mogelijk om de volledige payroll en personeelsadministratie aan de experten van Terzetto over te laten of slechts enkele afgelijnde taken.   

Meerwaarde Terzetto t.o.v. individuele freelancer

Onze specialisten worden omkaderd door een volledig eigen team van werknemers & freelancers

Continuïteit en back-up bij ziekte en verlof

Kennis up-to-date en toegang tot sociaal-juridische database

Bewezen kwaliteit

Proactief en gericht op efficiëntie

Team Terzetto als partner van uw organisatie

Sterke value for money op basis van gewenste competenties

Zeer breed competentieprofiel aanwezig in team

Meerwaarde Terzetto t.o.v. eigen medewerker

Specialisten met omkadering van een eigen team

Kennisborging, continuïteit en back-up

Kennis up-to-date en toegang tot sociaal-juridische database

Bewezen kwaliteit

Proactief en gericht op efficiëntie

Kostenbeheersing (afgesproken fee, enkel voor effectieve prestaties)

Geen opleidingskost – kennis up-to-date en ten laste van Terzetto

Flexibel naar inzetbaarheid

.