Free stuff: Opvolging educatief verlof

De zomer is ondertussen gepasseerd en de herfst is in het land. Hiermee gepaard zijn de aanvragen tot educatief verlof die meestal rond deze periode worden ingediend.

Het proces van educatief verlof stopt niet bij de aanvraag en de bepaling van het beginrecht, maar vraagt een administratieve opvolging en mogelijk een aanpassing van de rechten in de loop van het schooljaar.

Graag stellen wij als eerste FREE STUFF een XLS-file ter beschikking die deze opvolging kan vereenvoudigen. Je vindt hierin onder meer een tabblad met linken naar de wetgeving (volgend jaar zal deze anders zijn!), een tabblad om de inschaling van de opleiding en de algemene rechten te bepalen en een tabblad met de opvolging van de attesten en de rechten per persoon.

Wij streven constant naar verbetering, vereenvoudig en effici├źntie, met andere woorden naar added value. Wij stellen hierbij graag deze tool ter beschikking en hopen dat deze een meerwaarde kan zijn voor jou.

Deze tool kan natuurlijk steeds worden aangepast aan jouw specifieke noden – aarzel niet ons hiervoor te contacteren.

TEMPLATE – educatief verlof

Yves, Wim & Kim

Post A Comment